RiekkoRuka A:n varaustilanne

Tarkista varaustilanne ja hinnat suoraan nettimökistä, tai laittamalla sähköpostia timo.p.tervo@gmail.com tai soittamalla 0407312071

 

Uudelleen Riekkorukaan. Toinen ja sitä seuraavat käynnit Riekkorukassa oikeuttaa 50 eur alennukseen kokonaishinnasta yli 4 vrk varauksista. Hanki
myös mahdollinen lisäalennus omaan vuokraukseen suosittelemalla mökkiä kaverillesi ja saat 50 eur alennusta kokonaishinnasta yli 4 vrk varauksista.


Tutustuthan varausehtoihin ennen varaamista, kiitos! Varausehdot.

Toimitathan varauksen yhteydessä seuraavat tiedot: päävaraajan nimi, osoite, syntymäaika, puhelinnumero sekä muiden majoittuvien henkilöiden
nimet ja syntymäajat.

Palautetta vierailijoilta, uutisia:


Kaudelta 2007: Viikko 5, 2007: mökki otettiin käyttöön. Keväällä oli hienosti vieraita, kiitoksia kaikille kävijöille, tervetuloa uudelleen. Mökkiä on jälleen päivitetty vastaamaan entistäkin paremmin luksuslomailun tarpeita. Ensimmäiseltä sesongilta tuli pelkästään positiivista palautetta ja ehkä kivoin oli seuraava: "mökki on todella hieno, ehkä liiankin hieno meille, mutta ei haittaa:)". Vastaavia palautteita löytyi enemmänkin.

Kausi 2008: Lisää erittäin hyvää palautetta myös keväältä 2008. Kiitoksia kaikille vierailijoille ja tervetuloa uudelleen ensi kaudella.  Mökin varustusta on pidetty yhtenä parhaimpana alueen mökeistä ja lisää tullaan panostamaan vielä ensi kaudelle. Myös sijainti on saanut kiitosta, lyhyet välimatkat niin kaupoille, ladulle kuin rinteisiin, unohtamatta palautetta rakennusneliöiden hyvästä käytöstä. Mökin pohja on optimoitu vastaamaan lomailijoiden tarpeita, lopputulos on syntynyt yli 20 vuoden Rukan rakentamisen aikana, jolloin ko. mökin pohjaa on hienosäädetty omistajien ja vuokralaisten palautteen mukaan.

Kausi 2009: Paljon tyytyväisiä vieraita jälleen kerran. Kiitoksia kaikille vieraille ja tervetuloa uudelleen. Mökkiä huolletaan kesällä, jolloin kaikki paikat puunataan, rakennetaan ja mietitään jotain kivaa joka lisää viihtyvyyttä. Ja kuten ennenkin kaikki palaute luetaan ja huomioidaan parannuksissa. Viime vuonna melkein koko kevät myytiin loppuun jo syksyllä, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä, jos haluaa jonkin tietyn viikon.

Kausi 2009-2010: Merkintä 21.11. rinteissä lasketeltu jo kuukauden päivät. Jo lokakuussa rinteet olivat lumen laadun puolesta loistavat, ja toimivat hienosti eri suksityypeillä ja laudalla. Huom! Hiihtobussi lähtee nykyisin ihan mökin vierestä!

Kausi 2010-2011: Merkintä 21.07. Kesähuollot käynnissä, mökkiä huolletaan uuteen kauteen. Merkintä 19.10. Kausi alkanut Rukalla ensimmäiset rinteet auki. Hinnasto päivitetty.

Kausi 2011-2012: sisustusta hieman päivitetty. Lisäksi video ja pelivalikoimaa on lisätty, myös WLAN yhteys asennettu.

Kausi 2013-2014: uusi nopea netti päivitetty. XBOX vaihtunut PS3:een, samoin TV:tä uusittu. Lisää elokuvia ja pelejä lapsille. Lunta riittää!!!

Kausi 2014-2015: viikko tehty huoltoja ja mökki valmiina kauteen! Hiihtobussi on tänä vuonna ilmainen, hissilippua ei tarvitse. Bussi lähtee normaalisti n. 35 min yli tasan.

Kausi 2015-2016: sisusta uusittu kirkkaammaksi ja muutenkin laitettu paikkoja iskuun. Lunta riittää Rukalla, vaikka muualla on vähäistä!